Telefoon 040-212 08 88
Over ons Schipperheijn & Partners
 
Schipperheijn & Partners

Sinds 1 augustus 2006 doen wij wat het liefste doen: klanten zo goed en breed mogelijk begeleiden en adviseren.  Schipperheijn & Partners is als onafhankelijk assurantiekantoor en financieel adviseur gespecialiseerd in:

  • verzekeringen
  • hypotheken
  • kredieten
  • overige financiële diensten

Bij ons vind je nog de ‘ouderwetse’ service, die in onze ogen eigenlijk normaal zou moeten zijn. We verdiepen ons in de financiële situatie van onze klanten, kennen hen, ontzorgen, brengen risico’s in kaart en geven steeds écht onafhankelijk advies.

Altijd de juiste weg

Is er schade? Dan stappen we zo nodig in de auto en rijden naar je toe. Of we helpen je met het invullen van het schadeformulier. Liever aan de keukentafel het hypotheekgesprek? Geen probleem, we komen naar u toe. Onze aanpak is persoonlijk, maar tegelijk ook doortastend en efficiënt. We werken met vele verschillende verzekeraars en geldverstrekkers in Nederland en weten altijd de juiste weg te vinden. Zo kunnen we optimaal de verschillende aanbieders van je reisverzekering, autoverzekering of oudedagsvoorziening met elkaar vergelijken. Wat het kost? Dat rekenen we snel voor je uit.

Meer weten? We maken graag kennis met je. Maar gerust een afspraak via 040-2120888.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?
Bel 040 212 0888

Ontdek hoe we je helpen bij het nemen van je financiële beslissingen. Geen zorgen: het kost je pas iets als ons advies succesvol is. Zien we je snel op ons kantoor? Bij jou thuis mag ook!

Onze Partners!
Wij werken intensief samen met o.a. deze verzekeraars: