Telefoon 040-212 08 88
Schipperheijn & Partners Hypotheken
 
Breed en onafhankelijk advies

Een woning: het is voor de meeste mensen de grootste aankoop in hun leven. Dat wil je op een goede manier financieren. Waarbij je werkelijk alle opties goed in beeld hebt. Toch? Maar als je naar een bank gaat krijg je alleen hun aanbod te zien. Schipperheijn & Partners is erkend hypotheekadviseur, hypothecair planner én onafhankelijk tussenpersoon. Ofwel: wij laten je álles zien. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, een andere of tweede woning, het oversluiten van een hypotheek of duurzame investeringen.

Objectief inzicht

Waar vind je het goedkoopste tarief? En is dat dan wel een hypotheek die goed bij je past? Zijn er kleine lettertjes en kun je het ook nog betalen als je arbeidsongeschikt wordt? Schipperheijn & Partners geeft je als onafhankelijk hypotheekadviseur een breed en objectief inzicht in de te verwachten hypotheekkosten en bijkomende woonlasten. Wij zetten alle mogelijkheden voor je naast elkaar en nemen alle zorgen uit handen. De kosten? Die worden pas in rekening gebracht bij een onafhankelijk advies. Ofwel: als je via ons de best passende hypotheek hebt gevonden.

Actief in vastgoed?
Schipperheijn & Partners regelt ook voor vastgoedpanden onafhankelijk advies en hypotheken. Dat is geen vanzelfsprekendheid: hypotheken voor dit soort panden zijn wat tijdrovender. Maar wij doen het voor hetzelfde tarief als voor een reguliere woning. Want dat is volgens ons net dat extra beetje service wat je van een betrokken tussenpersoon mag verwachten. Vragen hierover? We beantwoorden ze graag via 040-212 08 88.

 
Benieuwd wat we voor je kunnen doen?
Bel 040-212 08 88

Ontdek hoe we je helpen bij het nemen van je financiële beslissingen. Geen zorgen: het kost je pas iets als ons advies succesvol is. Zien we je snel op ons kantoor? Bij jou thuis mag ook!