Telefoon 040-212 08 88
Schipperheijn & Partners Verzekeringen Particulier
 

Alles goed verzekerd, dat geeft een fijn gevoel. Maar je wil ook niet oververzekerd zijn, want dan betaal je onnodige kosten. En weet je precies wáár je voor verzekerd bent?

Pakketten die passen

Wij brengen samen met jou de risico’s in kaart. Daarna stellen we een verzekeringspakket voor je samen. Ook al helemaal onafhankelijk, want we zijn aan geen enkele verzekeraar gebonden. We houden rekening met je wensen en zoeken precies die pakketten die het beste aansluiten tegen de scherpste premie.

Snelle oplossing

Maar dat is niet het enige dat belangrijk is als het om verzekeren gaat. Heb je eenmaal schade, dan wil je zo goed mogelijk worden geholpen. Niet als nummer, maar als gewaardeerde klant. Wij snappen hoe vervelend het is om schade te hebben en hoe je dat zo snel mogelijk opgelost wil hebben. Schipperheijn & Partners regelt het voor je.

Benieuwd of je kunt besparen op je verzekeringspakket? We rekenen het helemaal vrijblijvend voor je uit. Bel ons op Bel 040-212 08 88.

 
Benieuwd wat we voor je kunnen doen?
Bel 040-212 08 88

Ontdek hoe we je helpen bij het nemen van je financiële beslissingen. Geen zorgen: het kost je pas iets als ons advies succesvol is. Zien we je snel op ons kantoor? Bij jou thuis mag ook!